GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu
Tanácsadás
Üzemeltetés
Programozás
Grafika, DTP
Megoldások - Grafinet
btn_aboutoursolutions.png

Korunk gyorsan változó üzleti világában tendenciaszerű a fogyasztók igényesebbé válása és magasabb színvonalú szolgáltatások preferálása, így a fokozódó piaci versenyben a vállalatoktól mind nagyobb erőfeszítést igényel az új ügyfelek megszerzése és a meglévők megtartása. Cégünk megoldásfilozófiája szerint valmennyi projektünkben törekszünk a magas minőségű termékek és szolgáltatások generál előállítására amellyel megbízóink képessé válnak ügyfeleik elégedettségének fokozására.

Megoldásainkat ezért úgy alakítottuk ki, hogy az első kreatív gondolattól a folyamatos karbantartásig segíthessük ügyfeleink munkáját.


Grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig
koncepció & design & nyomda
Grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig
Kreatív grafikusaink műhelymunkái:
Szürke nyíl Logótervezés és üzleti arculat készítése
Szürke nyíl Egységes arculati kézikönyv
Szürke nyíl Webdesign és honlap redesign
Szürke nyíl Kiadvány tervezés
Szürke nyíl Rendszergrafika készítés
Szürke nyíl Nyomdai előkészítés
Szürke nyíl Flash animáció és mozgókép gyártás
Szürke nyíl 3D grafika előállítása

Mind on-line, mind offline területen széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk. A grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésig, egy terv első vonalától az utolsó előállított termék szállításig mindent teljeskörűen átölelünk. Műhelyünkben elsősorban online grafikai tervek készülnek, mely mögé profi, megbízható programozó gárdánk egyedi, a megrendelői igények alapján összeállított előre specifikált rendszert készít. Site-buildereink pedig biztosítják a tökéletes böngészőfüggetlenonline megjelenést és működést.

Nyomdai előállítás esetében akár kiadványszerkesztésről, nyomdai előkészítésről, vagy konkrét nyomdai gyártásról van szó bátran rábízhatja magát tapasztalt munkatársaink szaktudására. Nyomdász szakértőnk előszűrt printing partnereink közül minden egyedi esetben külön választja ki a legjobb ár/érték arányú végterméket előállító nyomdát.


Ajánlat kérése
Egyedi fejlesztések, dobozos termékek forgalmazása
Mesterséges intelligencia
Egyedi fejlesztések, dobozos termékek
Fejlesztői megoldásaink:
Szürke nyíl Szabványos (W3C) HTML+CSS programozás
Szürke nyíl Webshop és honlapfejlesztés
Szürke nyíl CMS: weblap adminisztrációs rendszer
Szürke nyíl CRM: ügyviteli alkalmazásfejlesztés
Szürke nyíl ERP: egyedi vállalatirányítási rendszerek
Szürke nyíl Egyedi rendszerfejlesztés, programozás
Szürke nyíl Okostelefon alkalmazásfejlesztés
Szürke nyíl JAVA, iOS, .NET programozás
Szürke nyíl Dobozos termékeink

Kiváló szaktudású nemzetközi vizsgákkal és tapasztalattal rendelkező informatikai mérnökeink segítségével az egyszerű weboldalaktól a komplex mesterséges intelligenciával rendelkező interaktív portálok kivitelezéséig, vagy irodai ügyviteli rendszerek megtervezéséig állunk megrendelőink rendelkezésére. Termékeink megfelelnek a nemzetközi szabványoknak (W3C, WCAG 2.0...) is. Valamennyi rendszerünk akadálymentes környezetben is elérhető az egyenlő esélyű hozzáférhetőség iránti elkötelezettségünk eredményeként. Rendszereinket Magyaroszág legszigorúbban védett szervertermében (DATAPLEX/T-ONLINE) üzemeltetjük a kormányzat és google szervereivel azonos szolgáltatási színvonalon!

Erősségeink: DHTML-XHTML, CSS, JAVA, .NET, PHP, DELPHI, AJAX, MYSQL, XML


Ajánlat kérése
Üzemeltetési üzletágunk erősségei:
Szürke nyíl .HU és nemzetközi domain regisztráció
Szürke nyíl Domain és tárhely üzemeltetés
Szürke nyíl SMTP levélküldő szerver
Szürke nyíl Virtuális szerverbérlet (VPS)
Szürke nyíl Irodai hálózatépítés és karbantartás
Szürke nyíl Katasztrófatűrő rendszerek üzemeltetése

A mindennapi számítógép- és internet használat indokolttá teszi a megbízható üzemeltetés szükségességét. Az üzemeltetés két féle lehet, mindkettő megtalálható a Grafinet Team Kft. szolgáltatásai között.

A XXI. századi irodát már csak nagyon különleges esetben képzelhetünk el számítógépek, irodai infrastruktúra nélkül. A folyamatos és megbízható működés érdekében üzemeltetési üzletágunk egyik szolgáltatása az irodai infrastruktúra hardveres és softveres támogatása. Ide tartozik az irodai hálózatok, számítógépek, nyomtatók és egyéb informatikai eszközök karbantartása.

Az üzemeltetés másik formája, mint szolgáltatásaink nagy része, on-line üzemeltetés- vagyis domain és tárhely hosting. Kedvező árakon, a különböző cégek sokféle igényeit figyelembe vevő csomagokban, jó minőségű szervereken, magas rendelkezésre állással kínált szolgáltatás biztosítja weblapjának és levelezésének stabil, megbízható működését.


Ajánlat kérése
Tanácsadóink segítenek Önnek:
Szürke nyíl Keresőmarketing felmérés és stratégiatervezés
Szürke nyíl Honlap hivatkozáshálózat építése
Szürke nyíl Keresőmarketing helyezésoptimalizáció (SEO)
Szürke nyíl Google hirdetéskampány
Szürke nyíl Informatikai rendszerellenőrzés (audit)
Szürke nyíl IT rendszerdokumentálás, műszaki specifikáció készítés

Pénzügyi területen ismert fogalom az audit. Bármilyen informatikai rendszer használata során fontos, hogy teljes nyugalommal tujduk: a rendszer amit használunk biztonságos és a céljainknak tökéletesen megfelel, mind hardveresen mind szoftveresen.

Többek között a kiadásharmonizáció és az adatbiztonság megvalósításának legfontosabb eszköze az informatikai audit, vagyis rendszerellenőrzés. Az informatikai audit feladata a fejlesztés alatt álló rendszerek ellenőrzése, működő rendszerek felülvizsgálata és a megfelelő üzemelés és fejlődés érdekében költséghatékony javaslatok tétele.

Tanácsadás szolgáltatásunk on-line része egészen más szempontból, de szintén biztonságot és költségharmonizációt eredményez. A keresőtanácsadás  (SEO) segítséget nyújt weboldalának minél széleskörűbb elérhetőségében. Az általunk készített weblapok mindegyike keresőoptimalizálásra alkalmas módon van fejlesztve, ez az első lépés. Az ügyfél belátására van bízva, hogy az ezt követő lépést folyamatos, lassabb, de biztosabb vagy egyszeri, gyors, hirtelen látványosabb, de rövidebb hatású keresőmarketing formájában tesszük meg.


Ajánlat kérése
Viszonteladói feltételek és regisztráció